vineri, 2 mai 2014

Romii din Romania

   
Buna cititori! Astazi doresc sa abordez subiectul "romii"( tiganii).Comportamentul lor este inacceptabil, fura,folosesc un limbaj indecent,vulgar,se bat,cersesc prin Franta,talharesc,voi credeti ca deageaba ne-au etichetat strainii in ultimul hal?

Cunosc romi care se duc in: Italia, Spania,Slovakia,pentru a fura.Nu Inteleg De Ce Sunt Sustinuti de Statul Roman?Daca incerci sa faci ordine cu ei zic,ce rasism?Noi nu avem dreptul la viata?
Nimeni nu zice ca nu ai dar comporta-te normal ca un om educat si cu bun simt,nu nespalat de te urci intr-un microbuz si ai imputit tot pe acolo. Intradevar sunt romi care lucra pentru un ban cinstit,de exemplu luna trecuta au fost la mine 2 romi,care mi-au reconditionat scocurile(jgheaburile) la casa,tot respectul din partea mea, le-am dat si ceva in plus,erau necajiti,nu aveau un ban de paine.Asta este un exemplu tuturor romilor, nu fura, nu fac scandal, nu ne pateaza si putina onoare care a mai ramas peste hotare.Si romanii fura dar sunt putini, si asta pentru ca nu au fost educati inca de cand erau mici.Educatia este cel mai important lucru pentru un copil de la o varsta frageda.
Concluzia este ca, daca nu luam atitudine si ne lasam calcati in picioare,o sa creada ca li se cuvine tot.
Acest articol nu este o instigare,rasism,este parerea personala exprimata prin intermediul blogului.
Daca aveti pareri,nemultumiri, va rog lasatile in sectiunea de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu