miercuri, 23 aprilie 2014

Beata la examen pentru permis de conducere auto

O femeie din Arad a fost suprinsa luni sub influenta bauturilor alcoolice la examenul pentru obtinerea permisului de conducere auto categoria B, ea fiind eliminată din sală.

Subcomisarul Pavel Tuduce, seful Biroului Permise de Conducere si Examinari, a declarat ca femeia avea o alcolemie de 0,71 la mie.

"Femeia se afla la prima examinare pentru obtinerea permisului de conducere. Incă de la intrarea in sala de examinare a atras atentia prin comportamentul ei, dar si prin faptul ca mirosea a alcool. Injura si folosea expresii jignitoare. Am chemat colegii de la Serviciul Circulatie, care au testat-o cu fiola etilotest si au inregistrat imaginile cu ea. În urma testarii a rezultat ca avea o alcolemie de 0,71 la mie. Drept urmare am eliminat-o de la examen", a declarat Pavel Tuduce.

Femeia este angajata unui bar din Arad.
Seful Biroului Permise de Conducere si Examinari a spus ca femeia va putea sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere auto in alta zi. "Am mai avut cazuri în care cei care s-au prezentat la examen au fost sub influenta alcoolului. I-am eliminat imediat din sala", a mai susţinut subcomisar Pavel Tuduce.



Tanara a venit "obosita" la examenul pentru permisul de conducere pentru ca lucreaza la "night club".
Ea suge pe 60 de euro in timp ce tinerele din televiziune o sug pe un suc.
E din Harghita dar da examenul la Arad pentru ca a invatat.
Sufla in aparat, suge de cap sau trage pe nas?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu