joi, 27 martie 2014

Cheile Valisoarei O Destinatie De Vis

                                           Cheile Valisoarei

      Dupa cum sugereaza titlul acestei postari Cheile Valisoarei este o destinatie demna de luat in considerare cand vine vorba de un gratar cu prietenii, sau la iarba verde.Aceasta locatie este una fascinanta nu numai ca este si o rezervatie naturala protejata.Se intalnesc o varietate de plante rare.Rezervatia este strabatuta de un drum judetean, FARA gropi si bine pus la punct ceea ce si pe mine ma mira.




Înălțimile Colților Trascăului sunt propice pentru zborul cu parapanta. Ca zonă de decolare este recomandat platoul din extremitatea nordică a masivului aflat la o altitudine de 1050 m. Platoul orientat sud vest este neted iar lungimea zonei de decolare este de aproximativ 100 de m, suficient pentru a permite docolarea. Această zonă este ideală pentru zbor datorită diferențelor de nivel, zone de aterizare largi, zborul fiind favorabil în zilele însorite. Se mai poate decola și de la baza stâncii dacă condițiile de zbor sunt favorabile practicându-se un zbor ascendent.
Alte zone pentru zborul cu parapanta sunt versantul drept al Cheilor Vălișoarei (Dealul Bogza), cu aterizare în interiorul cheilor, sau Colțul Data cu posibilități în funcție de condițiile meteo.
Frumos este, drum accesibil este, Cazare este( castelul cavalerilor daca tin bine minte)





Va arat aici o serie de imagini cu castelul si tot ce doriti sa aflati-

  Abia astept parerea voastra in sectiunea de comentarii, orce critica din partea voastra este foarte bine primita de mine orcare ar fi accea.Iesire Placuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu