luni, 24 martie 2014

Invatamantul De Astazi

                         Invatamantul de astazi

                         


   Invatamantul trebuie modificat comform nevoilor din ziua de azi.Multi tineri merg la scoala neinteresati decat de trecerea orelor de curs si intr-un final sa ajuga acasa.
     Parerea mea personala despre sistemul acesta nu este una tocmai buna, in programa scolara ar trebuii sa se introduca activitati care captiveaza atentia elevilor.Ne intrebam cine vor fi marii oameni de maine care sa lupte pentru progres si idealuri si unde isi pot gasi astazi mentorii si sursele de inspiratie? Nu stiu cine vor fi marii oameni de maine, dar eu mizez ca cei mai multi dintre ei sunt marii oameni de astazi si cei care li se vor alatura. Caci nu numai non-valoarea face prozeliti. Liderii adevarati nasc curente si isi fac adepti, care cresc nu in umbra lor, ci in lumina lor.
 Unde isi pot ei gasi mentorii? Tot in parinti si profesori, asa cum am facut-o si noi, in timpuri mult mai obtuze. Unde isi pot gasi sursele de inspiratie? In carti, in filme, printre colegii cu talente speciale, in olimpicii internationali, in marii sportivi, nu numai ai nostri, ci ai lumii, in calatoriile la care acum pot visa cu mai multe sanse.
 Intr-un final concluzia este ca daca chiar iti doresti sa realizezi ceva cu adevarat si esti ambitios poti construii ceva foarte frumos dar din pacate aceasta ambitie vine doar daca esti si spijinit si indrumat de cineva.
Flag Counter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu