duminică, 30 martie 2014

Oamenii cu dizabilitati batjocoriti



                    Oamenii cu dizabilitati batjocoriti

  Salut astazi m-am gandit sa scriu despre persoanele cu dizabilitati mintale,fizice,etc care sunt batjocorite pentru propriul amuzament de oameni fara suflet si fara un pic de maturitate.
  Acesti oameni filmeaza persoanele respective si fac haz de necazul sarmanilor oameni care nu au  posibilitatea de a avea o sursa de bani datorita cum bine stiti veniturilor foarte MICI si lipsa locurilor de munca.Va voi arata pe scurt un filmulet care a ajuns si pe faceebok si pe youtube si ca urmare o sa fie "vedeta internetului"

  
 
  El va fi urmatorul fenomen ca si  Nicusor daca ati auzit de el dar macar acel om o facea pentru bani si nu era obligat sa injure si sa faca lucruri prostesti. Acest  tanar sta la casa de copii si nu isi da seama nimeni ce viata duce acolo toti au parinti care sprijina cu bani copii acestora, pe el cine il ajuta? vai si amar de saracul om .

Aceasta este o parere personala pe care mi-am exprimat-o cu ajutorul blogului, voi puteti face acelasi lucru in sectiunea de comentarii,Va multumesc mult, si daca aveti sugestii si intrebare va rog nu ezitati sa le puneti.

3 comentarii: